אוגוסט של אפיה – אתגר האפיה של סוגת

מי שעקב אחרי שני הפוסטים הקודמים (לחם שאור ומרק פאפא אל פומדורו) כבר הבין שהשתתפתי בסדנת אפיה אצל ארז קומרובסקי שאורגנה על ידי סוגת לרגל השקת סדרת הקמחים החדשה שלהם (שעליהם אני עוד אכתוב פוסט מסכם, לאחר שרכשתי מספר קמחים ועשיתי מספר ניסויים). ממש לפני סיום האירוע והחזרה להסעה שתחזיר אותנו הביתה, הגריל כל בלוגר ארגז הפתעות ועל פי תוכן הארגז יש להכין מאפה על בסיס הקמחים.

בתוך הארגז שלי היו קמח לחם, קמח שיפון, תאנים, סוכר חום, אבקות אפיה, סוכר וניל וגבינת דנבלו. היו לי מספר התלבטויות לגבי מה להכין. בין האופציות שחשבתי עליהן, היה בריוש עם תאנים וגבינה או פוקצ'ה עם תאנים וגבינה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לאכול )

סגור לתגובות.