ארוחת קומבינה

הרבה מהארוחות האהובות עליי הן ארוחות קומבינה. כאלה שאני מרכיבה מכמה מנות שיש לי בבית.
בין אם מדובר בשאריות שזוכות לשדרוג או למנה שהכנתי בסטייל מסויים שעם טוויסט קטן הופכת למשהו אחר לגמרי.
[לגמרי במקרה שוטטתי בבלוג ומצאתי פוסט מהעבר בשם דומה 🙂 ]

הפעם לקחתי את הירקות בתנור שהכנתי לשישי בערב (עם חלב קוקוס כמובן)

קצת מרוטב העגבניות שהכנתי לקטשופ (לפני שצנצנתי והכנסתי למקרר)

וקוביות של כבד בקר

הכל ביחד הניב מנה טעימה, מהנה  ומשביעה ביותר

אה, ולמעלה פיזרתי קצת סליקורניה– עשב ירוק חמוץ מלוח שגיליתי אצל "האורגני" מהם התחלתי להזמין ירקות אורגניים לאחרונה

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.