תפריט לראש השנה

בעוד פחות משבועיים מגיע ראש השנה. זה הזמן להתחיל להכין את תפריט החג.

אני ממליצה שלאחר שגיבשתן את התפריט למהר כבר השבוע ולערוך את הקניות בטרם יתחיל ה"טירוף".

חלק גדול מהבשרים הטריים ניתן להקפיא ולהפשיר ממש לקראת החג , או לחליפין ניתן לבשל כבר השבוע את המנות העיקריות הבשריות ולשמור בהקפאה .

ראשית נכין תפריט, אח"כ רשימת קניות. לכל משפחה מנהגים משלה המכתיבה את הברכות והמנות המיוחדות לחג….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: לא על האוכל לבדו )

סגור לתגובות.