‫קרמשניט‬

אני זוכרת איך כילדה,
אהבתי להכניס את הלשון אל בין 2 עלי הבצק
וללקק את קרם הוניל העשיר והטעים.
קראנו לה עוגת נפוליאון
ולמרות שזו אותה עוגה בדיוק, היום אני כבר קוראת לה קרמשניט.
זה מתכון מהיר של קרמשניט
ממש בטעם של קונדטוריה.
בעוגה הזאת יש סוד.
בצק העלים קנוי ואפוי מראש (מאלה שמוכרים בסופרים)
או בצק עלים קפוא שהופשר ונאפה בבית….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ‫תענוגה‬ )

סגור לתגובות.