אוגוסט של אפיה – חלק ראשון ומתכון ללחם שיפון

במהלך השירות הצבאי שלי חלק מהזמן שירתתי בסאסא. בזמן שהחטיבה שלי תפסה קו בלבנון מפקדת החטיבה היתה בבסיס קטן למרגלות הישוב מתת. למרות שבמשך שנה וקצת, כל כמה חודשים בין דילוג של החטיבה לאימון בתקוע ובין התקופה הרגועה יותר של הקו, היו לי המון שעות סאסא, מעולם לא הייתי במתת, שזה אולי 50 מטר מהכניסה לבסיס. את הפעם הראשונה שעשיתי את הדרך לשם אני עדין זוכר ובעיקר אני זוכר את הכמויות האדירות של התפוחים לפני הקטיף במטעים הרבים שהיו לאורך הדרך.

לפני מספר שבועות יצא לי לעבור לראשונה בחיי את שער הבסיס ולהיכנס לישוב מתת, אל ביתו של ארז קומרומסקי לעבור סדנת אפיה שאורגנה על ידי חברת סוגת שהשיקו לא מזמן סדרת ק…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לאכול )

סגור לתגובות.