גזרים מזוגגים

בהשראת הפוסט הזה מיהרתי להכין גם.
זה פשוט נראה כ"כ טוב, וכ"כ פשוט והתמונה נתקעה לי בראש במשך 3 הימים שעברו מרגע שקראתי ועד שיישמתי (טוב, אומרים שאימג'ים עובדים הכי טוב על המוח שלנו, נכון?)

מי שלא רוצה חמאה יכול בהחלט להכין גם עם שמן/ חמאת קוקוס (או חמאה של אגוזים אחרים, אם כי זה כבר ייתן אפקט אחר לדעתי). אני אכן הכנתי עם שמן קוקוס במקום החמאה ויצא מ-ע-ו-ל-ה!

גזרים אחרי עיסוי במעט שמן זית, המלחה ופלפול נכנסים לתנור

1-2 כפות שמן קוקוס, כף דבש וכפית חומץ בלסמי

הגזרים יוצאים מהתנור אחרי כ-40 דקות (ב-180 מעלות), הרוטב נשפך מעליהם ומבעבע קלות
מחכים מעט (כדי שיתקררו קצת) ו…אוכלים

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.