אלפחורס קמח מלא בציפוי שוקולד

הסיפור מתחיל בשנת 712 לספירה כאשר הגנרל הערבי מוסא בן-נאסר חנה עם צבאו
בספרד במסגרת מסע הכיבוש שלו . 20 אלף הלוחמים של הגנרל הערבי קינחו בממתק
שנקרא "אללאג'ו" . עם השנים התגלגל לו הממתק המדהים הזה על שלל הוורסיות שלו
ומצא את מקומו כאלפחור (יחיד) או כמו שכולם מכירים אלפחורס (רבים).

(נראה לי שאני הראשון שחיפש את הערך "אלפחורס" בויקיפדיה..)

מספיק עם ההיסטוריה (אף על פי שאני הופתעתי שהמקור מהמטבח הערבי).
הפעם החלטתי לאתגר את עצמי, משתי סיבות – האחת : לחזק את הצד החלש שלי
אפייה ומתוקים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים תוצרת בית - Or Made )

סגור לתגובות.