גלידת בננה נוטלה

לא תאמינו לי כמה שזה טעים,עד שתכינו בעצמכם.
  הכל התחיל מ6 בננות שראו ימים טובים יותר. לא התחשק לי להפעיל תנור ולהכין עוגה,אז החלטתי לחתוך את הבננה לפרוסות ולהקפיא אותה. מתי שהוא אחליט לעשות איתה משהו(:
לאחר שבוע בערך נזכרתי שיש לי בננות בהקפאה, אבל שוב ,לא בא לי עוגה… החלטתי לטחון אותה במעבד מזון,ככה,כמו שהיא, ישירות מההקפאה. הוספתי כוס חלב, ( כוס חד פעמי….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ברוכים הבאים למטבח שלי )

סגור לתגובות.