הכל דבש, פקאנים ונוגט

תמיד כשאני צריכה להכין משהו זריז, ואני ממהרת ואין לי זמן (רוב הזמן אני סתם מתעצלת ואין לי כח, אבל חם יש לי אחלה תירוץ!) אני שולפת את הבצק הזה.
הבצק הכי רך וחמוד ונוח בעולם. הפעם הראשונה שהכנתי אותו היתה כשרציתי ליישם את הידע שרכשתי בשיעורי כימיה באפייה. רציתי להכין שבלולי פיצה, אבל מבצק שהוא לא בצק עלים. בדרך כלל שמכינים בצקים משמן, יש לשמן נטייה "לברוח" מהבצק וליזול, ולרוב בצקים כאלה נוטים להתפרק ולהיות לא נוחים….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טולטולים )

סגור לתגובות.