הקרקרים משקדים והגבינה בכלל ממקדמיה- מה קורה פה?

מאחר ואני כבר כמעט בכלל לא אוכלת דגנים אני שמחה למצוא מתכונים מעניינים להתנסות בהם (כמו מתכון הפיצה שהפך להיות להיט לפי התגובות שאני מקבלת פה בבלוג ובפייסבוק).
הקרקרים האלה נמצאים ב to do list שלי כבר המון זמן.
הגיע חג סוכות, בנינו סוכה

והנה באו להם חברים להתארח. הפעם חברים שהם צמחונים (או אולי טבעוניים? לא בטוחה), כך שהחלטתי שזו הזדמנות מעולה להכין את הקרקרים הללו. במיוחד מאחר והכנתי לפני יומיים "גבינה" מותססת ממקדמיה שמישהי בקבוצה שלי בפייס כתבה עליה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.