כדורוני קוקטייל גבינה ממולאים

כדורוני הקוקטייל הללו מלווים אותי כמעט תמיד באירוחים חלביים. באורח קבוע האורחים מתלהבים ולא משאירים פירור מהם. ניתן להגישם באירוחים המבוססים על מנות ביס ואז בעצם כל המנות קטנות ומותאמות להגשה ללא צלחות או שמגישים אותם כתוספת לארוחה חלבית. כמובן שכדורוני הגבינה מתאימים לאירוח שולחן שבועות.מומלץ להכין מראש כמות כפולה ולהקפיא.השחקנים במגרשהבצק לאחר בחישתוהכדורונים לפני האפייההכדורונים אפויים

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.