גבינת אגוזים וסלט סלמון

אני אוהבת להכין מזונות מותססים למיניהם וכל פעם מתנסה במשהו אחר.
הפעם הכנתי "גבינת" קשיו ומקדמיה.
זה תהליך ממש פשוט ולא מסובך הדואג שנפיק את המקסימום מהאגוזים שלנו (כי אתם יודעים, כבר חפרתי פה מספיק על החומרים נוגדי הספיגה שיש באגוזים, זרעים, דגנים וקטניות וכמה נכון להשרות, להנביט וכו'. לא סתם יש בכל מסורת עתיקה התייחסות למזונות מותססים. אפשר לקרוא יותר לעומק פה, למשל). יש גם מתכון קודם שפרסמתי פעם לגבינת מקדמיה, אפשר לנסות גם אותו….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.