לביבות תפוחי אדמה ( מפירה)

הלביבות הללו מבוססות על פירה. על מנת שהם יצליחו הפירה חייב להיות קר. לכן רצוי להשתמש בפירה שכבר "בילה" במקרר כמה שעות טובות. האמת זה פתרון נפלא להשתמש בפירה שנותר או במילים אחרות יש פתרון לשאריות של הפירה.

 ניתן לתבל את הלביבות בכמה אופנים, עם עשבי תיבול, עם בצל מטוגן, עם מעט פיטריות, נקניק (אפילו נקניקיה) קצוץ דק-דק, בקיצור הכל הולך. אבל שימו את מעט מהתוספות שבחרתם….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: לא על האוכל לבדו )

סגור לתגובות.