לביבות תרד אפויות

 

 
פורסם ב-24 בדצמבר 2011, 13:25 במדור חלבי
מצרכים
1 ק"ג תרד
3 תפוחי אדמה
3 כפות פרמיז'ן
2 כפות גדושות גבינה לבנה 5 %
2 ביצים גדולות
חצי כוס קמח תופח
1 בצל סגול
1/4החבילה פטרוזיליה
תבלינים:חצי כפית אגוז מוסקט,מלח,פלפל,לפי הטעם
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
לשטוף את התרד היטב
בסיר הכי גדול לבשל את …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים ועוד של רחל מזרחי )

סגור לתגובות.