לביבות תפוחי אדמה למתחילים

הפוסט נכתב לבקשת עומר ונורית
אפשר להתחיל ב1/3 מהכמויות
מצרכים
ק"ג וחצי תפוחי אדמה אדומים
2 בצלים סגולים אפשר גם רגילים
חצי כוס קמח תופח או רגיל
3 ביצים גדולות
חופן פטרוזיליה קצוצה או כפית פטרוזיליה יבשה
3 כרישה מבושלת (לא חיבים )לבשל את הכרישות במים לסחוט אותן היטב
4 כפות שמן
תבלינים מלח פלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
1 לקלף ולהשרות את תפוחי האדמה במים לפחות שעה
2 ליבש את תפוחי האדמה במגבת
3 להדליק את התנור במצב טורבו 200 מעלות
4 לקצוץ במעבד מזון את הפטרוזיליה הכרי…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים ועוד של רחל מזרחי )

סגור לתגובות.