לחם קוקוס בננה/ דלעת – בלי חיטה, אל דאגה

קמח הקוקוס הוא קמח יבש כזה, שסופח אליו נוזלים.
בדרך כלל משתמשים בו מעט במתכונים שמבוססים על קמח שקדים, כי הוא עוזר לאזן את ה"רטיבות" של הבלילה. לא תמיד, רק כשרוצים להגיע למרקם מסויים.
עד כמה שידוע לי אין קמח קוקוס בארץ. אפשר להזמינו מחו"ל משלל אתרים ברשת (או לבקש ממישהו שחוזר שיביא לכם).
השילוב הזה של קמח הקוקוס והבננות הבשלות הרגיש לי ממש מתאים, מבחינת המרקם ולכן מיהרתי לנסות אותו….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.