מצות בקרמל ושוקולד

קודם כל, חג אביב שמח! הפעם זהו מתכון שבאמת נחקר על ידי לעומק. בדרך כלל המחקר המולקולרי שלי נעשה במעבדה ובמטבח אני בעיקר עקרת. הפעם הלכתי על מתכון בדרגת קושי קלה, כך נכתב בשלל המקומות שפירסמו מתכון זה ואני שכה חפצתי במצה טעימה (כי אני הרי שונאת מצות ידועה שלא מתקרבת אליהן חוץ מלברכות בליל הסדר) שאוכל להכיר גם ליתר חברי הבינלאומיים התלהבתי מאד מהשילוב של הקרמל, השוקולד, זמינות המצרכים ואופן ההכנה הקל. לבסוף הכנתי מתכון זה 4 פעמים, מהם הפעם הראשונה מצאה את מיקומה בפח הזבל וזה כמובן לא מאי דיוק המתכון אלא מההתחכמויות שלי, שהרי במתכון רשום בפרוש 250 גרם חמאה על 5 מצות ואני שמתי 115 (זה סטיק אחד, …

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: העקרת חוקרת )

סגור לתגובות.