מתכון לקנלה אגסים

מתכון קנלה אגסים

האמת שכבר כתבתי פה בבלוג פוסט על קנלה אבל לא נתתי שם מתכון.
מקורו של הקנלה בעיר בורדו בדרום מערב צרפת .אישית הם מזכירים לי את  הילדות כשהיינו מבלים את חופשת הקיץ אצל סבא וסבתא בעיר היין…שם בכל מאפיה הכי פשוטה מוכרים את הקנלה…

הקנלה עשוי מבצק רך ומתוק בטעם וניל ורום או כל טעם אחר (פה לדוגמה הוספתי אלכוהול אגסים במקום הרום) ומעטפת קריספית ומקורמלת…יאמי!…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: אפיה ביתית )

סגור לתגובות.