סברינה….

 יום חמישי, קצת עמוס אצלי, מלא סידורים וריצות, ועדיין… לא רציתי לפספס את ההזדמנות לשתף אתכם במתכון מדהים  שנתקלתי בו באחת מחוברות השף של לאשה.
הכנתי ויצא פשוט טעים. קצר המון מחמאות אז החלטתי להציע לכם להנות מעוגת הספוג הרטובה, עסיסית, טעימה ונמסה בפה שנקראת סברינה. 
  
 
עוגת סברינה:
 
לבצק:
 ½3 כוסות קמח
1 כפית מלח
40 גרם סוכר
3 כפות גדושות שמרים יבשים
1 כוס מים
4 ביצים
100 גרם חמאה, רכה
 
לסירופ:
2 כוסות מים
½2 כוסות סוכר
½ כוס רום
¼ כוס מיץ תפוזים טרי
 
למילוי:
2 מיכלים שמנת מתוקה
4 כפות סוכר
 
אופן ההכנה:
שמים בקערת מערבל עם וו לישה את הקמח, המלח, סוכר ושמרים ולשים 5 דקות.
מוסיפים את…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: Romi's Cookies - The best things in life )

סגור לתגובות.