סלט חיטה

בהשראת כתבה שקראתי ב-ynet. החלטתי לגוון את סלטי הדגנים שלנו שלרוב הם ורסיה כלשהי של סלט קינואה ולנסות סלט עם חיטה.

כיוון שכשלתי בתכנון לטווח ארוך באותו יום, החיטה שהשתמשתי בה היא מבושלת בניגוד למתכון המקורי מומלצת להספקת בהשריה של כ-10 שעות.

ואת הנקטרינות החלפתי בתפוזים.

2 כוסות חיטה מובשלת. את הבישול עשיתי בשיטת הספגטי שהיא בעיני הדרך הבטוחה ביותר – פשוט לבשל עם המון מים, לטעום מדי פעם – אחרי כחצי שעה החיטה מוכנה – לסנן ולשטוף….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: במטבח של מיצ ומיצי )

סגור לתגובות.