סלט ירוק עם תפוח אפוי בדבש



עליי להתנצל בפוסט הזה. הייתי שקועה כל כך בתזמון בין כמה מנות שצילמתי רק את השלב הראשון והאחרון בסלט.
מצד שני, הסלט כל כך קל לעשייה שלא באמת יש צורך בשלבי ביניים. אתם סולחים לי הפעם, נכון? 🙂
את הסלט הזה החלטתי להכין כפוסט פותח למתכוני ראש השנה שלי (אוהו מה עוד מחכה לכם).
הסלט יכול להוות מנת פתיחה נהדרת לשולחן החג ונותן טוויסט מדליק לסלט הירוק הסטנדרטי עם פלחי התפוח בדבש המקורמלים שבו….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: אפונים )

סגור לתגובות.