עונת המלפפונים

כפולניה, אני יודעת שסבל (מסוים) הוא מנת חיינו, אבל מצד שני יש גם הנאות קטנות פה ושם. הנה למשל, לאחרונה היתה לי חוויה מאוד טעימה. האמת, מאוד מאוד טעימה. בושי, הלא היא בשמת, ערכה לבנות "מועדון הטועמות" של יקבי כרמל סדנת בישול במטבח שלה עצמה (אולי בגלל זה קוראים לעסק שלה "במטבח אצל בושי", דא?) והרגשת הביתיות שרתה בכל. טוב, זה אולי לא הבית שלי, אבל ככה בדיוק מתחשק לי שיראה הבית שלי, בסגנון פרובנסאלי/ טוסקני/ כפרי שכזה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: הגרגרנית )

סגור לתגובות.