פאבלובה עם תותים

שנה תמימה עברה מהפרסום של הפוסט הראשון בבלוג זה, שנה מלאה ועמוסה. הבלוג נפתח לרגל היותי עקרת מובטלת עם המון זמן חופשי כביכול. הייתי צריכה לסיים את כתיבת הדוקטורט ולטפל בגוזל בן חצי שנה שדורש הרבה התעסקות וצומי אבל עדיין מצאתי את עצמי מתעסקת רבות בתחביב המטבח. בשבילי להכנס למטבח ולהכין איזה מאפה מסובך, זה להרגע ולהטען מחדש. המטבח היה מאובזר ללא רבב, חלונות הזמן שעמדו לרשותי היו מרווחים דיים ובלוגי האוכל התחילו לקרוץ לי לא רק בקריאתם אלא גם בפוטנציאל שיהיה לי יום אחד בלוג משלי. הרעיון התבשל לאיטו ולבסוף נכתב הפוסט הראשון במחשבה שיהיה לי בלוג אפייה שרוב הסיכויים שאני לא אתמיד בכתיבתו – יותר מדי פ…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: העקרת חוקרת )

סגור לתגובות.