פאי לימון מרנג קלאסי

פרק ב' בטרילוגיה הלימונית שלנו בו יסופר על פאי לימון מרנג.
הפאי בנוי בשלוש שכבות: הראשונה בצק פריך, השניה היא המילוי הלימוני והשלישית לה אני קוראת הכיסוי היא המרנג; קצף ביצים קשה ויציב מאד אפוי זהוב מבחוץ ומבפנים רך כקטיפה. המרנג הוא המגן על המלית הלימונית ומשמש כגורם הממתן את הטעם הלימוני. השילוב של שתי השכבות האלו נותן לנו פיצוץ של טעמים לימוניים קטיפתיים בפה. לפני שנפנה לעבודה, הנה כמה

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: AGLIOLINI )

סגור לתגובות.