פאי לימון תפוז ומרנג

פאי הלימון תפוז אהוב עלי מאוד. השילוב של פירות ההדר החמצמצים הללו מנעימים לי את הטעם. אני משתמשת בתבנית פאי 28 ולכן העוגה יוצאת נמוכה, אך אם תרצו גבוהה יותר תוכלו להשתמש בתבניות 26 או 24 ללא שינויים בכמויות.
ציינתי באפיית הבצק אפייה עיוורת ולמי שאינו יודע , הרי שלפני הכנסת המלית אופים את הבצק כשהוא מכוסה בניילון נצמד ועליו שכבת שעועית או חומוס, המשמשים כמשקולת על מנת שהבצק לא יתפח וישמור על צורתו.
גם מתכון זה הוכן אצלי מתוך געגועים לבתי הגרה בקנדה ואצלה שהיתי לאחרונה חודש ימים ופאי לימון כידוע הינו מתכון המאופיין לארצות הברית וקנדה.

הכנת הבצק הפריך לבסיס

הכנת המלית התפוז לימונית

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.