עוף שלם בבישול איטי

כבר כתבתי שאני אוהבת את הסיר לבישול איטי שלי, נכון?
בעיקר כי זה מין קסם כזה בו אני מכניסה מרכיבים, שמה אותו לעבוד להרבה שעות ו… יוצאת לי אחלה ארוחה…

הפעם הכנתי בו עוף שלם.
שמתי במרינדה של עשבי תיבול ללילה שלפני, כך שהיה לי עוף ירקרק

חומרים

עוף שלם (רצוי אורגני)
חופן עלי רוזמרין
חופן עלי טימין
1/3 חבילת כוסברה
1/3 חבילת פטרוזיליה
כמה גבעולי סלרי עם העלים
1 כף שמן זית
מלח גס, פלפל גרוס
2-3 בצלים
כמה ירקות (קולרבי, תפו"א, גזר, כרובית, בטטה- מה שאוהבים)
1/2 כוס ציר עצמות

אופן ההכנה

במעבד מזון או בסכין טובה קוצצים את כל הירוקים יחדיו

מוסיפים לקערית ביחד עם שמן הזית, המלח והפלפל, מערבבים ומעסים בתערובת את העוף הש…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.