קרם קרמל

קרם קרמל.
קינוח נוסף בסדרת הקינוחים הבסיסיים של השולחן הצרפתי 🙂
דומה מאוד לקרם ברולה אך ללא שמנת מתוקה.
אז הנה המתכון שאני אוהבת, פשוט קל וטעים (אני בטוחה שיש גרסאות שונות למתכון אבל זה, כמו שאמרתי …יוצא טעים ופשוט:)

החומרים ל8 מנות:

לקרמל:
250 ג סוכר

לקרם:
6 ביצים
4 חלמונים
200 ג סוכר
 חצי כפית משחת וניל
1 ליטר חלב

אופן ההכנה:


לקרמל:
1-ממיסים בסיר על אש בינונית חצי מכמות הסוכר עד שנמס לגמרי.
2-מוסיפים את החצי השני של הסוכר וממשיכים לערבב עד שכל הסוכר נמס ומקבלים קרמל חום בהיר. מכבים את האש ומשאירים את הקרמל להתבשל בחום של עצמו עוד כמה דקות….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: אפיה ביתית )

סגור לתגובות.