ראש כרובית מבושל אפוי בתנור

אני חושבת שהפעם הראשונה שאכלנו את הכרובית הזו הייתה אצל אמנון זלאיט האיש והאגדה ומאז איילה כל הזמן מבקשת "כרובית עם עלים" וסתם לא יוצא לי להכין את זה הרבה.
אולי כי היה קיץ והכרוביות היו פחות יפות, או כי זה לוקח (לי) יותר זמן מאשר לחתוך את הכרובית לערבב עם שמן קוקוס ותבלינים ולשגר לתנור. אולם זה באמת לא הרבה יותר מדיי זמן וזה ממש יפה וטעים, אז למה לא?
אולי אפילו אכין כמה כאלה לשולחן החג בראש השנה…



ראש כרובית מהמם מבושל ואפוי בתנור
כמה פשוט ככה טעים!



חומרים

ראש כרובית
מלח
שמן זית/ קוקוס/ חמאה/ גהי (מה שאוהבים ויש)

אופן ההכנה

מניחים את ראש הכרובית כמו שהוא בסיר מלא במים ומבשלים עד לריכוך הכרובית, כ-20 דק…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מה יש לְצהריים? )

סגור לתגובות.