שווארמת עוף (או במילים אחרות לנצל את שאריות העוף)

אני קוראת לזה שווארמה. אני יודעת שאין זו הדרך בה מכינים באמת שווארמה. ואני יודעת שרבים ילעגו לי , אבל עבורי זו דרך נפלאה לנצל שאריות של עוף בתנור. תוך חמש דקות יש ארוחה, וכן זה טעים מאד.

P1070053

אז כל מה שצריך זה בצל ,כמון ועוף מיותם שנותר מארוחה של אתמול. מעבר לזה רצוי שיהיה בבית כמה פיתות, סלט , חמוצים, טחינה וכד'….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: לא על האוכל לבדו )

סגור לתגובות.