שניצל כבד

שניצל , מי לא אוהב שניצל ? (טבעונים אני משערת) אבל קשה להתגבר על טעמה של פחמימה מטוגנת (פרורי לחם) עם מילוי קל לעיכול כמו עוף. בכלל שניצל הוא אחד הסוגים היחידים של עוף שאני באמת אוהבת (אחת הסטיות שלי היא להנות מפירוק עופות שלמים יותר מאשר לאכול אותם) זה וכבד עוף. וכאשר יש שתי אהבות למה לא לשלב בינהם ?
המתכון מתוך "על השולחן אקספרס" עם גיוון קל שלי , בכל אופן שניצל.

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: סוף שבוע )

סגור לתגובות.