שרימפס אביבי…

האביב קרב ובא לו …
השקדייה פורחת ….זיווג הדבורים …אהבה באויר …

כל הצמחייה שמתה בסופת החול ,שהיתה החורף הזו ,קמה שוב לתחייה .
אני וחברתי היקרה יושבות לנו במרפסת' שטופת השמש שפונה לשדירה התל אביבית ,עם בקבוק יין לבן,מסתכלות על עוברים ושבים , וכמובן בשגרה התל אביבית נתקלות בפרצופים מוכרים מטיילים להם בשדירה .
אביב… הכל לבן , מרענן ,  צחור אחרי הגשמים , התחלות חדשות …וגם כמה ריכולים …מממ אולי הרבה .

פתאום  מצלצל בדלת עוד איזה חבר קרוב, מצטרף  ועוד בקבוק יין הולך לו . הסיפורים שלו זה בכלל הרבה פלפל בצלחת , ואנחנו חשבנו שאנחנו רכלניות (אה כן ההוא מהשקשוקה – לא רלוונטי , צפוי , אבל היה טעים ).
לפתע השמש היוקדת , הרבה יין , הרעב צף !!!!
מה אוכלים ???? שואל הבחור . גבר טיפוסי !!!!!
יאללה אז אמרנו משו פרש ,מלא טעמים .
 הייתי במקרה בשוק קניתי שרימפסים טריים , אז הכנתי לנו מנה פרשית של שרימפס , בול למזג האויר …
מרכיבים :

5 שרימפסים טריים מקולפים ונקיים
פרוסות אבוקדו דק דק
כ-5 פרוסות צילי חריף חתוך דק
יוגורט עיזים , אפשר גם רגיל
כף שמן זית
מלח
פלפל
קמצוץ אבקת צילי

מטגנים במחבת את השרימפסים עד שמחליפים את צבעם לורדרד.

מסדרים את הצלחת

מניחים כ-2-3 כפות מיוגורט העיזים שנותן ארומה טעם מאוד דומיננטי למנה ,
 אני מתה על חלב עיזים וכל מה שקשור לזה , טעם מדהים .

 מסדרים בשכבות את השרימפסים ובינהם פרוסות האבוקדו .

מפזרים צילי חריף , אבקת הצילי , מלח ופלפל .

סוחטים מעל מיץ לימון טרי ,מיקרו עלים מעל ,לסגירת המנה ושילוב
של נגיסות רעננות ומשולבות בפה .

מאוד חשוב בכל נגיסה לקחת ביס מכל המרכיבים יחדיו לביס המושלם !!!!
חברים , רק שנת צהריים אחרי כל זה  … מעייף הסיפור .

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: my private chef )

סגור לתגובות.