‫מוסקה צמחונית: מאפה חצילים, עגבניות וגבינה בולגרית‬

‫יש לי מתכון קל ופשוט ללזניה חלבית, שאני מאוד אוהבת להכין. אני מכינה אותו כבר שנים, עוד מימיי הסטודנטיאלים, ולמרות הפשטות – זו לזניה מעולה, שתמיד מתחסלת בקלות אצלנו בבית, או בכל מקום שאליו אני מביאה אותה. הרהרתי בראשי מה יקרה עם אחליף את עלי הלזניה במשהו אחר, וכך נולד המאפה הזה, שהוא למעשה מעין […]‬

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ‫פשוט מבשלת‬ )

סגור לתגובות.