‫מכת אדרנלין (או: מתכון לעוגיות סחלב)‬

Click for the English version of this recipe אפתח בסיפור קטן. לפני שלוש וחצי שנים, כשהבלוג הזה עוד היה בחיתוליו, עבדתי במסעדה נהדרת במרכז תל אביב. זו הייתה תקופה בה בכלל עוד לא חשבתי להירשם לאוניברסיטה, ונהניתי מכל שנייה במסעדה, בשעות הסרוויס ובאדרנלין הנלווה אליו. יצא לי לעבוד בקונדיטוריות קטנות וגם במסעדות, ואני יכולה לומר בפה […]‬

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ‫עוגיו.נט‬ )

סגור לתגובות.