אוסובוקו על פולנטה


פורסם ב-27 בינואר 2012, 11:35 במדור איטלקי
 
חמותי ז"ל הכינה את המנה הזו עם בשר הודו,אצל המשפחה באיטליה אכלנו
עם בשר בקר, החלטתי לנסות עם אוסובוקו,לא נשאר הרבה מהתבשיל לצילום.


מצרכים
8 פרוסות אוסובוקו טלה
2 גזרים
ענף סלרי
4 בצל ירוק
500 ג"ר רוטב עגבניות מרוסקות ומסוננות   תוצרת איטליה
1/2 כוס קמח+פלפל+מלח
תבלינים לרוטב אגוז מוסקט,תימין,כפית סוכר,פלח לימון סחוט ול…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים ועוד של רחל מזרחי )

סגור לתגובות.