דואט של סלטי מלפפון

כל מי שאוכל שאריות כבר כמעט שבוע וקצת נמאס לו שירים את היד. אני רוצה לדעת שזה לא רק אני. נראה לי שאחת הסיבות שמאכלי ראש השנה הם כל כך מיוחדים היא שאחרי שמכינים אותם בכמויות ואוכלים אותם שוב ושוב ושוב, אף אחד לא רוצה לראות אותם יותר במשך שנה שלמה.


ובכן, מכיוון שיש לנו עוד סירים עם אוכל במקרר, אין שום הצדקה לכך שאבשל עוד אוכל. אבל יש לי הרגשה שסלט לא נחשב. חוץ מזה שהתחשק לי לאכול משהו שלא הותקן אי שם ביום רביעי או שלישי שעבר….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: בישול בזול )

סגור לתגובות.