כמהין להמונים

 כאשר חזרתי מאיטליה ובאמתחתי פטריות כמהין שקיבלתי מתנה,חיכיתי לרגע שאכנס למטבח ואכין מהם מטעמים.
למרבה הפלא כשהוצאתי אותם מצנצנת האורז שממרה עליהם כל הטיול,נעלם להם פתאום הריח,אותו ריח משכר שבגללו משלמים הון תועפות על כל פטרייה.בלעדי הריח זה כמו לאכול פלסטיק.אחרי שטיפה יסודית מהבוץ ופריסה דקה של אחת מהפטריות גיליתי שעדיין בפנים,בעומק הפטרייה קיים עדיין הארומה הטובה שחיפשתי.
אז כארוחת בוקר, על ברוסקטה קלוייה הנחתי פרוסות גבינה מיושנת עם חתיכות פטריות פורצ'יני שקניתי גם כן באיטליה,מעל הנחתי פרוסות כמהין דקיקות ושמן זית איכותי מאין כמוהו שקיבלתי במסעדה באיטליה כמתנה,שחיתות מעין כמוה.
לארוחת ערב…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.