לביבות בטטה ותירס אפויות בתנור

קוראי היקרים, אני מקווה שלא התייאשתם ממני 🙂
נכון, נעלמתי להרבה זמן. ולצערי לאחרונה לא היה לי זמן לנשום שלא לדבר על להכין מתכונים, לערוך תמונות, להעלות על כתב ולפרסם.
אך התוצאה הייתה שווה את זה, נוספה לנו תוספת ורדרדה וחמודה למשפחה. ועכשיו כשלאט לאט מתחילים לחזור לשגרה, הגעתי למסקנה ושממש התגעגעתי!
ואחרי ההקדמה הדביקה הזו, לעניינינו 🙂
לכבוד חנוכה עשיתי כהרגלי לביבות בטתירס (בטטה ותירס) אפויות והגעתי לתובנה שעדיין לא פרסמתי את המתכון שלהן בבלוג.
אצלנו נהנים מהן לא רק בחנוכה אלא לאורך כל השנה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: אפונים )

סגור לתגובות.