לחם של קופים

לאחרונה נתקלתי בהרבה גרסאות ללחם קופים, שהוא בעצם שם כללי לטכניקה של הכנת המאפה הנפלא הזה. יש גרסאות מתוקות ויש מלוחות  וכולן חוזרות אל הקוף ולו בגלל האופן בה הוא נאכל. יושבים סביב הלחם וכל אחד בוצע לו חתיכה ממנו. פשוטו כמשמעו.

לדעתי הצנועה אופן ההכנה של הלחם קלה ומאוד מהנה: מכינים בצק שמרים ונותנים לו לתפוח עד הכפלת הנפח. מוצאים את הבצק מהקערה למשטח עבודה מקומח ומחלקים אותו לכדורים בגודל כדור פינג-פונג….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: . )

סגור לתגובות.