מוקפץ ב-10 דקות עם עוף וירקות

חסר קרדיט להרבה גאונים (וגאונות) בעולם הקולינרי: מי שהפרידה לראשונה ביצים ובדקה מה קורה כשמקציפים כל אחד בנפרד, מי שניסה להקציף את המים של החומוס, מי שחיבר בין חמאת בוטנים לשוקולד ומי שחשב על לשלב עוף ופירות מתוקים. לא חסרות דוגמאות למנות מעולות שמשלבות בין השנייה (טנזיה, עוף בשזיפים, עוף בפירות יבשים ועוד מלא דוגמאות של עצמי שלינקים אליהם תמצאו בסוף הפוסט) ולפעמים כיף לצאת מהשגרה ולעשות שילובים כאלו לארוחת הערב.

הפוסט מוקפץ ב-10 דקות עם עוף וירקות פורסם לראשונה בבלוג טעים! בלוג הבישול של עידית נרקיס כץ – כל הזכויות שמורות לעידית נרקיס כ"ץ

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעים! בלוג הבישול של עידית נרקיס כץ )

סגור לתגובות.