פסטה בחמאת מיסו וסלמון

הוא אמנם ממש לא חומר גלם נפוץ אצלנו במטבחים, אבל אני ממש אוהב מיסו. מה זה בכלל מיסו? מדובר במשחה שעשויה מפולי סויה מותססים עם עוד כמה מוצרים, והיא בצבע חום בדרך כלל, אם כי יש כמה סוגים וצבעים. הטעם שלה הוא מלוח וקצת מתוק, והוא מחמיא לכל כך הרבה תבשילים ומתכונים. אפשר למצוא אותה … Continue reading פסטה בחמאת מיסו וסלמון

הפוסט פסטה בחמאת מיסו וסלמון הופיע ראשון במבשל ואוכל

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מבשל ואוכל )

סגור לתגובות.