מרמלדת ענבים

בקיץ אנו משופעיםבפירות רבים ומגוונים. מחד זה כייף אך מאידך נותרים לא מעט פירות במקרר במצב לא הכי מוצק ויפה. נו אז מה עושים? אחת האפשרויות הינה מה שעשיתי היום. נותרו לי ענבים שחורים ללא חרצנים ואם הייתי משאירה אותם עוד יום יומיים, דרכם היתהלבטח לפח ובאחת הם הפכו למרמלדה טעימה וכל כך יפה.*בתמונה אתם רואים סלסילת רשת, היא מיועדת לבישול ירק במרק או כבמקרה הזה של הריבה, שלשם הכנסתי את מקלות הקינמון ואת ליבת התפוח והמטרה שלא יתפזרו בתבשיל….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: יופי במטבח - הבלוג של חיה אילונה דר )

סגור לתגובות.