מתכונים של שדה קרב

במילואים האחרונים,בצו 8,התחלנו לאכול בתחילה רק מנות קרב-טונה משומרת,גרגירי חומוס,בוטנים קלויים,קוקטייל טרופי של פירות ומיים לשתייה שבמקרה הטוב פושרים.
שדות אבטיחים נטושים מתחת לשמש הקופחת, מפוצצים גרעינים היוו אופציה לנשנוש.
גילינו יציאה נחמדה בדמות מנת קרב חמה,שווארמה או אורז אושפלו שמניחים בתוך אריזה יחד עם שקית חימום נלווית,שופכים קצת מיים,מחכים 10 דקות והמנה חמה,נחמד,אכיל…

כל זה השתנה עד לרגע שארגנו טאבון ובור באדמה.
דאגנו לעצמנו לעופות,דגים,בשר ושפע של קמח ואני,כמו איש מערות,עמלתי להכין מגוון יצירות.זהו ספר המתכונים לבישול בטבע,למטייל החובב וההרפתן בשטח,לגזור ולשמור….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: שובב קולינרי )

סגור לתגובות.