ניוקי שעועית ברוטב אליו אוליו עם רצועות סינטה, עלי תרד ופטריות



הנה עבר שבוע, והגיע הזמן להגשת המנה העיקרית בתחרות בשלני הרשת של סוגת.
היו לי שקיות של קטניות ואורז מולי ולא הצלחתי להחליט מה להכין. לאחר זמן מה הגעתי למסקנה שפירה שעועית תהיה אופציה לא רעה להגשה עם המנה העיקרית ואוכל לשחק עם הרעיון ולאט לאט החלטתי שאם פירה אז למה לא ניוקי?
את הניוקים מכינים בצורה מאוד דומה לניוקי תפוחי אדמה אך במקום פירה רגיל, יהיה לנו פירה שעועית ולאחר משחקי טעימה הוספתי גם כף קורנפלור כי מרכיב העמילן היה חסר בבצק.
יאללה, למטבח!

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: אפונים )

סגור לתגובות.