פלאן פטיסייר

מתכון לפלאן פטיסייר

זהו סוף סוף נגמר החופש! אני אומרת סוף סוף כי כשהילדים בבית זה לא בדיוק "חופש" …אבל בסדר ,עברנו את זה :)…עד חנוכה 🙂

אז אתמול בבוקר, סוף סוף התפניתי למערבל ולתנור האפיה והכנתי פלאן פטיסייר (flan patissier) שגם נקרא פלאן פריזיאן flan Parisien.

הפלאן די דומה לקרם קרמל בטעם שלו רק שנוכחות הקורנפלור בו מסמיך אותו .
אישית עדיין לא ראיתי כאלה בארץ וחבל מאוד כי זה אחד הדברים הזולים, פשוטים וטעימים מאוד ….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: אפיה ביתית )

סגור לתגובות.