פסטה ברוטב דלעת ושמנת

התארגנתם על כמויות של חבילות פסטה וכעת אתם מחפשים לגוון את רוטב הפסטה שלכם? אתם במקום הנכון לאחרונה, אחרי שמעט מצינו את רוטב הרוזה האהוב…ולאור דרישות גיוון, התחלתי להכין רוטב שמורכב מדלעת ושמנת אני ממש אוהבת דלעת והשילוב שלה עם שמנת, שום, חמאה ואגוז מוסקט – נפלא!   מה שעוד נפלא שחברת "ברילה" שיפרו את הצורות של כמה מסוגי הפסטה שלהם ומעתה הם מחמיאים יותר לרטבים שונים וסופגים אותם היטב. לדוגמה: הם העמיקו את החריצים בטורטליוני כך שהרוטב נתפס בצורה טובה יותר וצופפו את "הברגים" של הפוזילי. לספגטי וללינגוויני הוסיפו עוד טיפה עובי וחיספוס. כל זאת על מנת שהרוטב ייספג טו…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: טעימונת )

סגור לתגובות.