ריבת חתונה

על הפוסט הזה חשבתי כבר לפני חודש, תוך כדי הכנת 200 צינצנות ריבת תפוזון סיני – שהן
בעצם 25 קילו של תפוזונים + 25 קילו סוכר, וכל זה בסיר מכשפות ענק על ארבע להבות
במטבחנו הקטן.

היעד : להכין מתנת תודה לכל האורחים בחתונתנו.
תחילה היה דיון מעמיק בבית הוריי בבחירת המתכון והטכניקה
(בכל זאת שניהם מאסטרים בריבות).
זה המשיך בקטיף ידני של אחרוני התפוזונים בפרדס של אבישי הפרדסן, באיסוף
סיר המכשפות הענק מרועי הרפתן (שידוע בגבינות המשובחות שלו) , קפיצה קטנה
למפעל צנצנות וקריאה לעזרת אלה החברה בגזירת הווילונות והבדים…

זאת לא הייתה מלאכה פשוטה. כל תפוזון זכה למקלחת הוגנת , חריצה ידנית ובישול כ…

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים תוצרת בית - Or Made )

סגור לתגובות.