רצועות בקר בסויה

במתכון הזה אין סיפור , המטרה הייתה   ארוחה של 30 דקות מקסימום ויושבים לאכול
ושתהיה טעימה , בריאה ומזינה …
שימו לב, זה היה סדר הפעולות שלי – בסוף סיימתי אחרי 20 דקות.
בקערה :
שליש כוס רוטב סויה
רבע כוס סילאן
ג'ינגר מסוכר קצוץ
כפית שמן שומשום
רצועות בקר – סינטה , שייטל, פיקנייה –  או כל מה שמתאים לשניצל,
רק פרוס דק לרצועות של 5 סמ' ועובי שניצל.
משרים את הבשר 15 דקות במרינדה.
בווק:
מעט שמן
שום כתוש
חצי שקית (מהירקות הקפואים) של שעועית ירוקה.
מקפיצים מספר דקות (לא לרכך יותר מידי)….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: מתכונים תוצרת בית - Or Made )

סגור לתגובות.