שבלולי שמרים במילוי חלבה על קרמל תפוחים

לפני כחודש (טוב בסדר, חודש ויום ויומיים – כבר אחרי חצות, אם אתם ממש מתעקשים) הרגשתי ליום אחד איך זה להיות אחת מהמקובלים של הכיתה: מיטל וענבל המהממות*, בנות איי לאב פוד (לחצתם על הלינק? לחצתם? יופי), הזמינו אותי להצטרף לסדנת אפיה בבית של ארז קומרובסקי במתת שבגליל, יחד עם עוד מספר בלוגרי אוכל.

*הן באמת מהממות, אני לא סתם אומרת את זה כדי להתחנף ולהיות מוזמנת לעוד אירועים שווים כאלה בעתיד

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: Morcake )

סגור לתגובות.