‫סלסת מנגו‬

 

הפעם הזרקור מכוון לתוספת ולא לעיקר. לא חשוב מה אוכלים לידה, דג מטוגן, סטייק, או סתם שניצל – הסלסה הזו גונבת את ההצגה.
אני מכין אותה בכל קיץ כשמחירי המנגו מתייצבים והשוק מוצף בזן המאיה המשובח (מתוק, פחות שעיר, ומוצק). בצירוף מקרים נהדר, הראשונה שהכרתי לה את הסלסה היתה מאיה מבצק אלים, שעיקמה את האף לשמע הרעיון שהיא מכילה כוסברה, הסכימה באומץ רב לטעום, והפתיעה אותי בפוסט מרהיב שאני מתקנא בו עד היום….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ‫פתיתים‬ )

סגור לתגובות.