‫פאו-קאיי – חמוצים סינים‬

 

כן אלו בדיוק החמוצים המתקתקים שמגישים לכם בצלוחיות קטנות וקמצניות לפני הדבר האמיתי (שזה בדרך כלל אגרול מזוייף ברוטב חמוץ מתוק זרחני שאף סיני לא שמע עליו קודם).
לקוריאנים יש את הקימצ'י שאני נזהר מלהגיד עליו שיש לו טעם של אנשובי (ניסינו לא מעט דברים בשוק בסיאול, להכל יש אותו טעם), וליפנים יש חמוצים מוזרים שכבושים במלח והם פחות מסעירים (מלבד הג'ינג'ר הכבוש שלא דומה בכלל למה שיש בסושיות בארץ) ולסינים בסצ'ואן יש את החמוצים הנפלאים שפיקנטסין השרישה בנו ונעלמה.

אני ממש פריק של הדבר הזה….

(קיראו ו/או הגיבו להמשך הפוסט אצל כותבו: ‫פתיתים‬ )

סגור לתגובות.